Friday, April 22

Sunday, April 24

2022 Schedule:

Friday, April 22

6:00PM - Doors open 

6:15PM - Opening night welcome speech

 

6:30PM - Environmental Shorts Program (70 min) 

7:40PM - Environmental Shorts Q&A (15 min)

 

8:00PM - Feature: The Sparring Partner (75 min)

9:15PM - Feature: The Sparring Partner Q&A (15min)

9:30PM - Wrap-up

Saturday, April 23

10:45AM - Doors open 

11:00AM - Feature: 88.3 FM & The Voice of the People (108 min)

12:48PM - 88.3 FM & The Voice of the People Q&A (20 min)

1:08PM - Break (22 min)

1:30PM - Social Issue shorts (112 min)

3:22PM - Social Issue short Q&A (15min)

3:30PM - Music Performances in the Studio

4:00PM - Feature: One Pint at a Time (88 min)

5:28PM - One Pint at a Time Q&A (20min)

5:50PM - International Stories Shorts (83 min)

7:15PM - International Stories Q&A (20 min)

7:40PM - Horror Shorts (59 min)

8:40PM - Horror Shorts Q&A (20 min)

9:00PM - Feature: Heart of the Gun (94 min)

10:40PM - Heart of the Gun Q&A. (15 min)

10:55PM - Wrap-up

 

11:30AM - Doors open 

12:00PM - Stories of Love and Hate Shorts (66 min)

1:10PM - Stories of Love and Hate Q&A (20 min)

 

1:30PM - Loyola Shorts (63 min)

2:40PM - Loyola shorts Q&A (20 min)

3:00PM - Loyola Alumni Panel (30 min)

 

3:30PM - College Comedy Shorts (68 min)

4:38PM - College Comedy Q&A (15 min)

 

4:55PM - Experimental Shorts (67 min)

6:05PM - Experimental Shorts Q&A (15 min)

6:20PM - Louisiana's Own Shorts (70 min)

7:30PM - Louisiana's Own Shorts Q&A (15 min)

7:50PM - Loyola Senior Films (210 min)

11:20PM - Wrap-up

 

Learn more about the films